Petra & Bence

"A találkozásunk első percében tudtam, hogy ha Ràd bízzuk az esküvőnk egyik legfontosabb részének levezetését, nem hibázhatunk! A bájos személyiséged, a profizmusod és az "egyentáska"  nem hagyott más döntést, csak azt hogy Téged válasszunk! ????
Nagyon fontos volt számunkra, hogy egy különleges, egyedi szertartás keretében mondjuk ki a boldogító igent egymásnak. Sok mindent elképzeltünk, megálmodtunk és mindent megvalósítottàl, pont úgy ahogy szerettük volna. Hálásak vagyunk Neked a mosolyokért, amiket az arcokra varàzsoltál. Egyszerre volt vidám, ès megható, humoros és érzelmekkel teli. Pont olyan, amilyenek mi is vagyunk! Köszönjük, hogy a határtalan boldogság mellett a nehéz pillanatokat is úgy élhettük meg, ahogy az illő volt.
Nem csak mi éreztük, hogy egy különleges szertartás részesei lehetünk, hanem szeretteink is csak elismerő szavakkal illetek Téged.
Sosem fogjuk elfelejteni azt a napot, amelynek a szertartás, és Te is meghatározó része voltál.
És talán egy kicsit mi is tudtunk neked abból adni, amik mi vagyunk: mosolyunkkal, érzelmeinkkel, könnyeinkkel, és hát igen, a bor szeretetünkkel.????

Sokszor puszilunk,
Petra és Bence"


Ha kérdésed van írd meg itt kérlek!

Time: 0.0159 ms | Memory: 2.17MB | Version: 3.5